Bejelentés


Nostradamus
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Rejtenek Nostradamus versei, centúriái titkokat, nevek vagy évszámokat? Egyszerű módon ki lehet nyerni a rejtett információkat, hisz maga Nostradamus árulta el, hogy hogyan kell értelmezni a jóslatokat!

 

Versek dátumok:

 

 

VIII./XLIX 8/49

Saturn: au beuf joue en l`eau, Mars en fleiche,

Six de Fevrier mortalité donra,

Ceux de Tardaigne ŕ Briges si grand breche,

Qu`ŕ Ponteroso chef Barbarin mourra,

Nyers fordítás:

Szaturnusz: az ökör arcát a vízben, a Mars a

Nyilasban,

Halálozási felveszi a hatodik február

Ezek Tardaigne

dandártábornok ekkora megsértése,

Ponteroso, hogy a barbár vezér meg fog halni

Fordító, értelmező:

Szaturnusz a Bikában,

Jupiter a Nyilasban, feb-

ruár hatodik napja ha-

lált hoz, a Tardaigne-

ből valók oly nagy áttö-

rést visznek végbe Bur-

ges-nél, Hogy a barbár

vezér meg fog halni a

Ponterosónál.

Korábbi fordító értelmezése a szavakra:

Tardaigne-majdnem bizonyos, hogy nyomdai hiba, helyesen: Sardaigne=Szardínia.

Ponteroso -helységnévként felderíthetetlen, talán szó szerint fordítandó: vörös híd.

 

 

Az én értelmezésemben a következőket kapjuk.

 

A barbár, "arab" vezér halála: Tardaigne: 2011.8.4

Ha Moammer Kadhafiról szól a négysoros és miért ne, akkor Nostradamus 77 napot tévedett, persze ha tévedésről van szó és nem szándékos a 77-es számra való utalás. De ne feledkezzünk meg Oszáma bin Ládenről, aki 2011/5/2.-án halt meg állítólag! Ebben az esetben a tévedés 94 nap, elenyésző.

"Minden, elegendően fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól." (Arthur C. Clarke) “

"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség."” (Albert Einstein)

 


 

Nem vagyok tudós! Talán csak a kíváncsiság és a tudásvágy hajt, de nem ez a fontos! Szeretném ismerni az ismeretlent, tudni a legnagyobb titkokat, amik itt vannak a szemünk előtt!

 

 

Leonardo da Vinci jövőbe látása is érthetetlen, de mégis eltörpül az 1503-ban született Michel de Nostredame-é mellett.
Ki volt Nostradamus és miből, "kiből" merítette elképesztő tudását?
A próféciáit tartalmazó könyvében verseit 4 sorosoknak nevezte el, amik nem véletlenül lettek négy sorosok! Kutatók szerint több eseményre is rá lehet vetíteni a próféciákat, amit én meg tudok cáfolni!
A verseit hiába próbálják fordításokban, kitalált szavainak javításával, átalakításával értelmezni, mert nem a fordításokban, értelmezésekben van a lényeg!

Teljesen nyilvánvalóan leírta, hogy elrejtett számokat betűkben és hogy ezek a titkok megfejthetőek.
A legnagyobb gond az, hogy sok fordító, értelmező, akik azt hitték Ők megoldották a rejtélyt, az eredeti szövegvilágot eldobva készítették el sok esetben semmitmondó könyveiket a próféciákról! Ezért nagyon nehéz találni tökéletesen eredeti szövegvilágú könyvet, melyben minden betű úgy szerepel ahogy azt Nostradamus leírta.
Amit fontos megérteni a 4 sorosokkal kapcsolatban azaz, hogy többféle módon vannak elrejtve az eredeti mondanivalóik, ezért tűnnek értelmetlennek a versek.
Az egyik mód a sorok felolvasásának sorrendje! Ha elolvassuk a figyelmeztető verset, ami a többitől eltérően latinul íródott, akkor rögtön rájövünk, hogy eredeti formájában értelmetlen, mert a próféciákat nem olvashatja el senki:Quid legent bosce versu, mature censunto,

Profanum vulgas et inscium ne attrectanto.

Omnesque Astrologi, Blenni, Barbari procul sunto,

Qui aliter facit, is rite sacer esto.Kik e verseket olvassák, vizsgálják meg mindet jól,

Ne foglalkozzék velük a közönséges, tudatlan nép.

Minden asztrológus, buta és barbár maradjon tőlük távol,

Ki másképp tesz, méltán illeti az "elvetemült" név.

 

 

Nostradamus tudós, orvos (pestisdoktor), asztronómus-asztrológus volt. Kik olvashatják a verseket ha még az asztrológusok sem?!
A "több" közül az egyik feloldás, hogy hogyan kell olvasni a verseket értelmet adva nekik. FONTOS: szükség van az eredeti nyelvezetű (másolt) versekhez, a vesszők, szavak és pontok miatt.
A feloldás NEM MINDEN VERSHEZ HASZNÁLHATÓ!:Ki másképp tesz, méltán illeti az "elvetemült" név.

Minden asztrológus,

Kik e verseket olvassák, vizsgálják meg mindet jól, buta és barbár maradjon tőlük távol,

Ne foglalkozzék velük a közönséges, tudatlan nép.

 

Egy másik példa:

De nuict soleil penseront auoir veu,

Quand le pourceau demy homme on verra,

Bruit, chant, bataille au Ciel battre apper ceu

Et bestes brutes ŕ parler on orra.

Éjjel van és azt hiszik, hogy a napot látták,

A félig-disznó ember látásakor.

Zaj, ének, harc, az égen csata látszik

És állati szörnyeket hallanak szólani.

 

Helyrerakva:

És állati szörnyeket hallanak szólani.

Zaj, ének,

Éjjel van és azt hiszik, hogy a napot látták, harc, az égen csata látszik

A félig-disznó ember látásakor.

Ennek a versnek van folytatása!

 

Ez a fajta olvasat nyers fordításban is több értelmet ad Nostradamus próféciáinak! Persze még így is homályosak és évszámokat nem kapunk még. Sokan sokféle képen akarták már értelmezni a verseket és a bennük szereplő szavakat, de van egy lényeges előnyöm velük szemben! Szerintem senki sem képes látnoki dolgokra, pláne nem ilyen pontossággal, mint ahogy leírta a televíziót, mint hazug mozgóképeket, vagy mint az egész világot behálózó vasutat, a halála pontos napját és körülményeit.

 

 

Nostradamus még egy olyan világban élt, amikor az inkvizíció keményen lecsapott mindenkire, aki vádolható volt az eretnekséggel, ezért nem írhatott konkrétumokat, neveket és évszámokat, de ügyesen elrejtette azokat betűkkel kitalált szavaiban! Hisz már rég ezt teszik a tudósok! A képleteikben szereplő betűk, valójában számokat rejtenek! Nostradamus próféciáinak titkait ábécék segítségével lehet feloldani! Leírni sokkal bonyolultabb mint megérteni, értelmezni a lényegét! Ha személyekről van szó, és tudjuk milyen nemzetiségű,(a legtöbb esetben utal a próféta rá), akkor annak az országnak az ábécé-jét kell használnunk, ahol anyakönyvezték a személyt! Számot kell adnunk a betűknek, aszerint hogy hányadik az ábécé-ben. Van valami zavaró az ábécé-kel kapcsolatban, értelmes számok olvashatók ki a Nostradamus próféciáiban lévő értelmetlen szavakból! Valakik talán a jóslatokhoz formálták a világ ábécé-it?

A következő szó is értelmetlen, és kizárólag egy ember nevét rejtő anagramma a versekben: MABUS, amit amatőr értelmezők sokszor tévesen összekötnek valamiért két személlyel, Obamával és Bush-hal! Ezek az emberek elfelejtik, hogy a próféta teljesen egyértelműen egy személyre utal, és hogy az illető nem Amerikából származik!

Barack Obamát hawaii-on anyakönyvezték 1961-8-4-én. Teljes neve BARACK HUSSEIN OBAMA. A hawaii-ábécét 1820 és 1826 között fejlesztették ki amerikai protestánsok, amit papírra vetettek , és ez a hivatalos ábécé Hawaii-on, de nem használják a helyiek! Az ábécé-t két részre osztották a következőképp:

 

1. A, E, I, O, U, H, K, L, M, N, P, W, ezek a használt betűik.

 

2. B, D, F, G, R, S, T, V, Y, ezeket nem használják.

 

Számokat adunk a MABUS betűinek, M 9, A 1, B 1, U 5, S 6, vissza illesszük a személy nevébe, B 1, ARACK HU 5, S 6, SEIN OBAM 9, A 1, kiolvasható visszafelé a születési éve, ami 1961, ha az 5-öst nem nézzük. De tudjuk, hogy szüleinek válása után, 1965-ben tért vissza Hawaii-ra, ami gyökeresen megváltoztatta az életét!

Egy nagyon fontos megjegyzés: az első nevében a B-betű az első helyre került, a második nevében az US- a második- harmadik, a harmadik névben a MA negyedik-ötödik helyre kerül!

Nostradamus sehol nem említi próféciáiban, hogy MABUS Antikrisztus lenne! A célszerű az volna, hogy mindenki utána járna a kockafejű kutatók, tudósok állításainak, amik gyakran szándékosan félrevezetőek!

Bármi lehet a kíváncsiságunk tárgya, de a valóság és az igazság kiderítésének érdekében, több csatornán keresztül informálódjunk!

 

Katt a képre:

 

Ilyen véletlenek nem léteznek! Egy ábécét, amit amerikai protestánsok fejlesztettek ki évszázadokkal Nostradamus halála után, ennyire 100%-ban lehet alkalmazni épp ehhez az anagrammához? (Minden anagramma egy matematikai képlet szerint illeszkedik a személy nevéhez). Még nincs vége! Ha a Hawaii-ak által két nem használt betűt kiiktatjuk a névből"BS", marad az UMA. Azt hihetnénk nincs jelentősége, de van! Kapcsolódik a következő szó összetételhez, amit tévesen kígyóknak, férgeknek értelmeznek.: "ver. serp." Négy betűvel kellett volna többet írnia a Nostradamus-nak a teljes szavakhoz!(vera serpens) Azért nem tette, mert a szavaknak más irányú jelentése van! Ha az egész Földet, vagy több országot érintő jóslatokról van szó, kizárólag a latin "angol" ábécé-t kell használni!

 

Ha a próféciák értelmezésénél nem használjuk a csillagászathoz tartozó alapvető tudományt, (matematika) akkor bármire vagy bárkire lehet alkalmazni a MABUS anagrammát!

 

Többen azt állítják, hogy a versekben nincsenek elrejtve titkos üzenetek! Én be tudom bizonyítani az ellenkezőjét!

 

Akik olvasták Nostradamus centúriáit tudják, hogy a "betűk lesznek számokból kirakva, miket még fel sem fog az értelem." nem jelenthet mást, mint elrejtett titkokat!
Nem a ma élő embereket  akarta megvezetni és bizonytalanságba taszítani, hanem az inkvizítorok elől kellett elrejtenie Nostradamus-nak ügyesen a figyelmeztetéseket! A latin ábécé-vel a következőt kapjuk a SERP.-betűiből: S 19, E 5, R 18, P 16, 1951-8-16, az előzőekben maradt a MABUS anagrammából az UMA, ami utalás Obama Hawaii születésére: Uma, Kula, Hawaii . Lehet hogy másra utal a serp. szó miatt , 1951-8.-16.-i dátum egy híres emberre illik, nigériai elnök volt, Umaru Musa Yar`Adua (1951-8-16 - 2010-5-5), akit halála előtt Szaúd Arábiában kezeltek. De biztos vagyok abban, hogy Barack Hussein Obamára utal!

 

 

Meteorok, aszteroidák.

 

 

 

Tudjuk, hogy kisebb aszteroidák és meteorok is nagy pusztítást vihetnek véghez törékeny civilizációnkban! De azt is tudjuk, hogy a kisbolygóövben mindennaposak az ütközések, ezért sajnos bármi előfordulhat! Földrengések is pusztíthatnak az elkövetkezendő néhány éven belül több lakott területen is a jóslatok szerint!
Nostradamus több versben is említ égő fáklyát az égen, magasabb hullámokat az Olümposz-nál, ami több mint 2000 métert jelent!
Egy ütközéstől összetört és pályájáról letért aszteroida képes lehet ilyesmire! Remélhetőleg nem ez az eredeti mondanivalója a MABUS anagrammának! Sajnos a 2012-es és 2013-mas dátumokkal összeköthető versek tartalmaznak üstökösöket, kisebb nagyobb becsapódásokat és égből érkező csapásokat!

Mindenki tudja, hogy Szaúd Arábiát erős láncok kötik az egyesült államokhoz! A MABUS anagramma nem Antikrisztust takar! Utalás arra vonatkozóan, hogy csak ez a személy képes megállítani az öldöklést és a közelgő nagy háborút, vagy épp felkészíteni az embereket egy becsapódásra, de ez hamarosan úgy is kiderül!

Csak ne csessze el!


A "próféta" verseiben használt "régi" francia szavakra nem lehet magyarázat, hogy a szavakat később alakították, modernizálták! Már az Ő idejében használatos volt az új francia szavak 98%-a, amiket felhasználhatott volna verseiben, ezt sok esetben meg is tette!
A korabeli könyvek, melyeket kortársai írtak, néhány esetben nyomtatási hiba nélkül készültek! Nostradamus próféciáiban a hibák gyakorisága miatt, felfedezhető a szándékosság! Kell több bizonyíték az értelmetlen szavaknál, anagrammáknál?

 

Nem lehet látomásokból és kristálygömbből összerakni az emberiség jövőjének fő eseményeit néhány év alatt! Nostradamus fiának írt leveléből, számomra kiderül, hogy sokszor látogatták meg az égből érkező "istenek", és elvitték magukkal több helyre, ami alapján leírta "látomásait"! Rövid részlet a levélből, melyben a 16. században élt Nostradamus próbálta leírni a repülést is!: Én nem akarom magamnak a próféta nevet igényelni, azonban a feltárult sugalmazás által a halandó ember érzékei éppoly kevéssé vannak távol az égtől, mint lábai a földtől. Possum non errare, falli, decipi [Képes vagyok nem tévedni, nem csalódni, nem elámíttatni].

 

 

A jóslatai egészen az emberiség utolsó pillanatáig szólnak! Biztos hogy nem lesz világvége 2012-ben, de szemünk láttára alakul át világunk!

 

Értelmetlen versek átrendezése:

LES PROPHETIES

De M. Michel Nostradamus

Dont il en y ŕ trois cents qui n`ont encores jamais esté imprimées.

A LYON Chez Antoine du Rosne 1557.

Korábbi Nostradamus kutató(k) értelmezése,fordítása:

A PRÓFÉCIÁK a tudós

Michel Nostradamustól

Közöttük van háromszáz olyan, mely még nem volt kinyomtatva.

Lyonban Antoine Rosne-nál, 1557.-ben.

 

 

Értelmesen:

Lyonban Antoine Rosne-nál, 1557.

A próféciák között van háromszáz olyan jóslat, melyeknek vannak ráadásaik,

soha nem lesznek kinyomtatva

a tudós Michel Nostradamustól.

 

 

300 verset kellett találnom, melyekben vannak nevek, évszámok és koordináták! Könnyű dolgom volt, mert Nostradamus sok kitalált szót használt, amik teljesen értelmetlenek!
Modern kori fordítók megpróbáltak értelmet adni szavainak, nem nagy sikerrel! Át kellett néznem szóról-szóra az összes centúriát.
A kapott évszámok pontosak! A múltunkra és jövőnkre nézve is!
A Japánban történ földrengés és tsunami dátuma, már hónapokkal korábban a birtokomban volt.
Megfejtettem az összes verset!

Nem tudok mit kezdeni a megfejtésekkel!

Vannak nagyon homályos jóslatok, de azokban szinte kivétel nélkül találhatók értelmetlen szavak, amik évszámokat és helyszíneket rejtenek. A következő verset nem akartam leírni, de miközben írtam a könyvet értelmet nyert, beteljesedett sajnos!

A Nostradamus jóslat leírása, Erika Cheetham művéből származik, 1973. Fordította: Vajda Gábor.

II./61.


Enge (1), Tamins (2) , Gironde & la Rochele,

O sang Troyen Mort au port de la flesche:

Derrier la fleuve au fort mise l` eschele,

 

Points feu grand meutre sus la bresche.

 


Kutatók értelmezése:

Derék, temzei, giron-

de-i és la rochelle-i em-

berek! Ó, nyíltól halott trójai vér a kikötőben!

Erődnek támasztott létra a folyón túl;tűzvil-

lanások, nagy mészár- lás a behatolásban.

 

A tények fényében, ezt a jóslatot felesleges átértelmezni!

 

A verset értelmező magyarázata a szavakra:

(1) Enge: latin= Euge: derék (lehet brávó és nem jó is!)

(2) Tamins=temzeiek( nem tudni miért)

 

De mit rejt valójában ez a szó, TAMINS: T-20, A-1, M-13, I-9, N-14, S-19, vagy is 2011-3-9., 14., 19. A Japán tsunami-ra utal!

 

Ha jobban megnézzük a szót, akkor feltárul a titok: TAMINS, csak az U-betű hiányzik a szóból, hogy angolul kiírható legyen a TSUNAMI!
Ha bele írta volna a "próféta" az U betűt, akkor már túl nyilvánvaló az utalás! Így zavaros, homályos és azt hihetnénk azt jelenti, amit az értelmezők tévesen javasolnak!
Mindenesetre nem meglepő, hogy próbált segíteni az embereknek, már csak a próféta nem mindennapi tudása rejtély!

 

 

A lényeges jóslatokban felfedezhető hibák, valójában nem hibák! Figyelem felkeltő szavak! Ezért van az, hogy a franciául íródott jóslatokban felfedezhetünk anagrammákat, latin és más eredetű értelmetlen szavakat és a korábbi értelmezők által hibáknak vélt szándékos elírásokat!

 

A fordítók, értelmezők leggyakrabban használt magyarázataik a zavaros szavakra: javaslom, talán, majdnem biztos, megfejtetlen helység név, stb... Néhány példa:


Renad, amit rókának értelmeztek. Franciául a róka helyesen Renard! III.Napóleonra vonatkozik, a Renadszóból kapott évszám: 1851! A jóslat harmadik sora az államcsínyével teljesedett be, 1851 december 2-án!

 

1.centúria 54. vers, melyben a következő értelmetlen szó a si ingere, 1999. Nostradamus ebben a gonosz sarló miatti két forradalomról ír. Volt is!
Diáktüntetés Irán, a koszovói háború a NATO és Jugoszlávia között, második csecsen háború, lehet válogatni!

X. centúria 36. vers, amiben korábbi értelmező szerint, Nostradamus pontosan leírja az egyesült szigetek (brit szigetek)XVI. század végén, XVII. század elején élő több kalóz kalandozását!
A hozzá tartozó szó: "pris", amit a 70-es évek értelmezői, kutatói modern francia szónak javasolnak, mint: prix=díj, érték. Nostradamus szava: pris=1618.9.19.
Pilsen-ostromát írta le a próféta és a dátum tökéletes!

X. centúria 3.-4. versei, melyekben a próféta a worcesteri csatát és az azt követő rövid idő szakot írja le!
A 3. vers tartalmaz egy nagybetűvel kezdődő szót, ami egy nyelven sem jelent semmit! Az értelmező szerint, (talán Lengyelország), a szó: Penelon= 1651-4.5. Azt nem tudom, hogy napra pontos e a dátum, de az biztos hogy 1651-ben volt a csata!

Nehéz idők várnak ránk! 2011-től 2029-ig borzalmas dolgok fognak történni, de lesznek tökéletesen biztonságos helyek! A jóslatok megszakadnak 2060-ban. A versek nagyon pontos koordinátákat tartalmaznak, például a Japánban történt szökőárral kapcsolatosakat és a még meg nem történt jóslatok helyszíneihez tartozókat is!

 

 

Tudom hihetetlen amit leírok, én sem fogom fel néha  igazán! Mikor láttam a híradásokban a Japánban történő eseményeket, kezemben tartottam a füzetem, bámultam a tamins szót és a szóból kapott dátumot! Akkor tudatosult bennem igazán, hogy komolyan kell vennem a megfejtéseket! Japánban is úgy tértek nyugovóra az emberek a katasztrófa előtti éjszaka, hogy "holnap majd éljük tovább a megszokott életünk!" Ez csak illúzió, ez sajnos nem így van!

A természet már számtalanszor bebizonyította, hogy az ember felett áll, de sajnos napjainkban ez már fordítva is igaz! Életek, álmok tűnnek el egy pillanat alatt a Földről, gyötrő kínt, hiányt és fájdalmat hagyva az itt maradtaknak! Nostradamus üzent nekünk a múltból! Nekünk, az utolsó nemzedéknek, aki még tehet valamit a szebb jövő érdekében!

A jövőnk nincs sziklába vésve, még most formálható! Lesznek események, amiket nem lehet megakadályozni, de összefogással nagyon sok emberélet megmenthető lesz!

Ezért tartsunk össze, különben végünk!
Ezt üzeni a ma élő embereknek a távoli múltból Michel de Nostredame.

Következő oldal

 

Szólj hozzá a lap alján!

 

Az oldal folyamatos szerkesztés alatt áll! Az oldalon leírtak szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva a honlap szerkesztőjének. Nostradamus. Nostradamus. Nostradamus.

 

 

 

A számláló elhelyezve: 10/16/2014 Eddigi látogatók száma: 22426

 

 

 

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Varnyu Mariann [ 2017-11-28 00:08 ]

Szervusz! A csodálója vagyok, minden ilyen hihetetlen okos embernek. Vannak információim, amelyekkel segíteni akarlak! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Hadd éljem meg, hogy egy ilyen értelmes emberrel találkozhatok, mint Te! Köszönöm.D [ 2016-07-26 14:12 ]

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, kíváncsi vagyok a jövőre!Győri Dániel [ 2015-11-16 16:45 ]

Nagyon érdekes és hihető! Próbálkoztam én is a megfejtésekkel ezek után, de sajnos alig találok eredeti szöveget. El tudna küldeni néhány jövőről szóló verset amivel próbálkozhatok? Illetve az Ön megfejtéseit is szívesen látnám a jövőre illetőleg! Köszönöm!Zoltán [ 2015-10-26 20:09 ]

Kedves akárki "szerző"!!
Ez egy remek írás! Miért nem vállalja fel magát???
Talán fél a hírnévtől?Kate [ 2015-10-13 13:40 ]

Kedves Szerkesztő!
Igazán érdekes és izgalmasak a megfejtései. Lesz az oldalnak folytatása? Kíváncsi lennék a jövőbeni események megfejtéseire is. Megosztaná ezen az oldalon, vagy akár e-mail címre is? KöszönömMagyar Mőrfy [ 2015-03-15 14:51 ]

Ez kifelyezetten jó.Yvan [ 2015-02-23 21:00 ]

Nagyon érdekes, teljesen lekötött! A témával kapcsolatban sajnos a kereső nem az ilyen valóban érdekfeszítő oldalakat dobja ki. A verseket is annyi fordításban láttam már, hogy kezd zsongani tőle a fejem.Várom a folytatást, az oldalt pedig a kedvenceim közé teszem! Köszönöm!Vanessza [ 2015-02-22 22:27 ]

Egyszerűen elképesztő, hogy ön mit ki nem hozott abból, amiről mások rég lemondtak! Megkérhetném, hogy vegye fel velem a kapcsolatot az emailcímem alapján? Lennének kérdéseim, és igazán hálás lennék ha választ kaphatnék rájuk!Jani [ 2014-10-17 17:20 ]

Ez nem csak hátborzongató, de félelmetes is! Ehhez foghatót még nem olvastam, ez tényleg megfejtés...Khaleesi [ 2014-07-15 00:12 ]

Nagyon tetszett amit olvastam, köszönöm! De ugyanakkor hátborzongató is. Érthető, hogy nem ír/írsz ki közeljövőben-i történéseket, jóslatokat, mert veszélyes lenne! De annyira irigyellek/irigylem, hogy már tudod/tudja, hogy mi fog történni a jövőben!Pál Miklós [ 2014-03-11 19:35 ]

Ezt miért nem láttam eddig? Nagyon durva, pedig már olvastam több megfejtést(variációt) , de eddig ez a legjobb ! Kérem írjon, lenne néhány kérdésem. Az email címem valós.Nikolas [ 2013-08-11 21:52 ]

Én hiszek neked és nagyon érdekelnek az elméleteid megtudnád fejteni ki a 3. anti-krisztusAtila [ 2013-08-03 10:58 ]

Szeretném felvenni veled a kapcsolatot.
Írj légyszi!
judit [ 2013-03-26 02:11 ]

folytatàs mikor lesz?
làttam a kiiràst hogy folyamatos szerkesztés alatt àll a honlap de màr 3 honapja nincs semmi ujdonsàg.
pedig màr a hullocsillag ill. meteoros téma is betelljesült.
Athropos [ 2012-12-14 10:47 ]

Kedves Csilla! Mondd meg nekem, hogy a bevásárlás mit segít, ha úgyis vége a világnak?? :D Attól félsz, hogy éhen halsz a világvége alatt? :)) :D :))Csilla [ 2012-12-05 21:20 ]

Akkor mégsem lesz világvége? Pedig már bevásároltunk a párommal nem kevés pénzért! Miért nem találtuk meg hamarabb ezt az oldalt! Na de ezt is egy magyar írta le! Köszönjük!Babi-59 [ 2012-11-24 19:40 ]

Gratulálok az oldalhoz, nagyon színvonalas..Várom a további bejegyzéseket.Valaki [ 2012-10-30 15:36 ]

Szia
Miért nem írtál többet a jövőről? Vagy a leírás alapján hagyod, hogy mindenki megfejtse magának?Perei Jánosné Babi. [ 2012-09-28 17:52 ]

Van egy olyan centuriája Nostradmusnak, amelyben azt írja: Vér folyik az utcákon. Ez a magyarországi vörösiszap katasztrófára utal, mert az pontosan úgy nézett ki, mintha vér folyt volna az utcákon!!!murcielago [ 2012-08-17 23:44 ]

Egyébként teljesen igaz, hogy egy civilizáció összeomlása az érintettek részére „világvége”, ahogy egy másik oldaladon írod. Szvsz a Nibiru 2012-es „érkeztetése” abszolút téves. … Abban a legtöbb forrás egyetért, hogy a legutolsó jégkorszak egyben óriási áradásokkal ért véget, ami egyben azonos a „nagy” Vízözönnel, és feltehetően köze van a Nibiruhoz. Ekkor a HSS-faj is majdnem kipusztult. Ezt általánosságban Kr.e.12-11 évezredre teszik. Dokumentált, ill. bizonyított, hogy Kr.e.556.05.19.-én rendkívüli teljes napfogyatkozás történt. A spirituális nézetek szerint kb. ezidőtájt a Földön még élő Anunnakik szervezetten távoztak („a királyság felszállt az égbe”). Ha abból indulunk ki, hogy a Nibiru 3660 éves pályán kering a Napunk körül, a két fixált időpontból adódik a találkozásoknak az a „menetrendje”, amikor a Nibiru Földközelben lehet(ett): Kr.e. 11536, 7876, 4216, 556, Kr.u. 3104. (Persze, ha Herbert Illig kitalált középkor elmélete igaz, akkor a köv. találkozás már 3401-re esik…)
Ez a „3104”-prognózis nagyon közelít amúgy a Nostradamus-Newton-ihoz, csak ugye a sumérok értelemszerűen nem tudhattak Krisztusról, sem ezeréves királyságáról, ami viszont már nem történelem (ezért a jósok sem „tölthetik meg” eseményekkel…).
murcielago [ 2012-08-17 22:58 ]

„A jóslatok megszakadnak 2060-ban.”
Érdekes, egy másik nagy zseni, Sir Isaac Newton is azt jósolta, hogy 2060-ban bekövetkezhet az általunk ismert történelem vége. Ez még nem a „világvége”, hanem Jézus második eljövetele. Newton nemcsak nagy fizikus volt, hanem nagy okkultista is. Hívő lévén rendkívüli alapossággal tanulmányozta a Bibliát, mely hiedelmei szerint az univerzumra vonatkozó, titkos isteni törvényeket tartalmaz. Ugyanakkor az okkult irodalmat is ismerte, valószínűleg olyan részeit is, amik mára már elvesztek.
A jóslatát érdekes módon quazi „sajtpapíron”, egy saját magának készített, szinte hevenyészett feljegyezésben fedezték fel pár éve, ami azért érdekes, mert ez nem volt Newtonra jellemző módon részletes értekezés tárgyává téve.
Newton szerint Jézus második eljövetele pestisjárványokat és háborút követhet majd, és megelőzheti a szentek - melyek közé ő is tartozik - 1000 éves földi uralmát.
Mi is kell a teljes bizonyító erőhöz? Legalább két tanú egybehangzó vallomása kell…
Krys [ 2012-08-04 15:42 ]

Kedves Czene Józsefné Évike. Lehetséges! Mire kíváncsi? A válaszokat majd elküldöm a megadott e-mail címére!Czene Józsefné Évike [ 2012-07-30 15:28 ]

Igen érdekes a cikk! Engem nagyon le tud kötni, szeretem olvasni, értelmezni ezeket a dolgokat. Szeretnék mégtöbbet megtudni amennyiben lehetséges.Perei Jjánosné [ 2012-06-28 12:36 ]

Tudod, Nostradamus centuriáiban semmi sem értelmetlen, legfeljebb nem értjük még meg! Amikor mutatták a vörösiszappal telt gát átszakadását és az utcákon hömpölygő vörös áradatot, hangosn megszólaltam: " vér folyik a város utcáin." Nagyon értetlenül néztek rám, és én azt mondtam: NOSTRADAMUS ezt is látta!Krys [ 2012-05-07 21:00 ]

Kedves Ottó!
Az idő az, ami örökké tart és sajnos mégis kevés áll rendelkezésre az embernek!
Halandóságunkból kiindulva, nem lehetünk biztosak soha semmiben, csak a halálban! Kell valaki akiben megbízunk és akire örökül hagyhatjuk azt a feladatot, amit még mi kezdtünk el!

"A gyönyörűt szaporítani vágyunk,
Hogy így örökké rózsáljon a Szép,
S emlékét, ha hull érettebb virágunk,
Őrizhesse a zsenge ivadék:"
Ottó [ 2012-05-04 09:11 ]

Megértem miért nem szabad olyan embereknek megérteni az írásokat akik nem tudják feldolgozni a lehendot és pánikba esnének. Megpróbáltam megértetni kornyezetemmel, hogy félévre a jovo nagyon is kiszámítható és látható. Megtettem ami erombol kitellett, hogy egy élheto jovot biztosítsak be a szulofalumban annak ellenére, hogy most onnan nagyon messze lakom. Én csak annyit szeretnék tudni lessz-e elég idom, hogy befejezzem azt amit elkezdtem?szomorú [ 2012-01-04 23:19 ]

Kedves tudós megfejtő

"betűk lesznek számokból kirakva, miket még fel sem fog az értelem."
Ő nem fogta?! fel, értem, de hogy Te sem?
Még írta is:"Ne foglalkozzék velük a közönséges, tudatlan nép."
Próbáld PC előtt megfejteni :)

Üdv
Peti [ 2012-01-01 23:07 ]

Szia!

Gratulálok a weblaphoz és a kutatómunkádhoz.Ahogy olvasgattam/nézegettem a videókat, sokszor még a hideg is kirázott!! És ezt szerintem minden embernek meg kéne néznie! További sikeres / elszánt szerkesztést kivánok!Zoli [ 2011-10-27 20:29 ]

Na!!!!!!!!!!Éva [ 2011-10-20 20:43 ]

Érdekes! Utána kellett néznem egy-két dolognak, de stimmel minden! Érdekes!Eric [ 2011-10-19 18:01 ]

Hali!

Kezdek aggódva figyelni a világra!Talán tényleg vannak köztünk olyan emberek akiknek az utolsó időkre és a legnagyobb összefogásra való felkészítés a feladatuk! Még soha életemben nem olvastam ehhez fogható megfejtést Nostradamus próféciáiról!Én sokkal többet látok ebben mint amit leírt Ön ide Krisztián, gondolom ez volt a cél! Köszönöm!Laci [ 2011-10-19 17:54 ]

Üdvözletem!

Nem semmi a pali! Eddig hol volt?? Ír-írsz még mást is? Én több mint 40 éves értelmiségi vagyok és azt mondom, hogy ezzel kezdeni kellene valamit!Tami [ 2011-10-19 17:49 ]

De kamény, brutál, ír még!!!!!Krys [ 2011-06-20 16:33 ]

Torie!

http://www.easystreetretreat.com.au/australianroyalty/individual.php?pid=I81469&ged=purnellmccord.ged


Azért köszönöm!
Nézz utána mindennek! Ez nagyon fontos!Torie [ 2011-06-19 21:16 ]

Még annyit, hogy 1811. 4. 5-én nem Thomas Reibey halt meg, hanem Robert Raikes. Thomasnak semmi köze a dátumhoz.Shing [ 2011-06-18 00:17 ]

Hát az oldal kinézetén lehetne mit javítani. Ha csak nem kapsz pénzt ezekért a reklámokért, akkor én átdobnám az egész oldalt freewebre vagy try-re (kevesebb reklám) és ha kell csinálok egy rendezetteb sablont az egésznek és elküldöm a HTML kódot. Mégegyszerűbb dolog lenne a joomla alapú honlap, de gondolom nem nagyon akarsz belemerülni, mert ha jól olvasom könyvet írsz Nostradamusról, cikkeket írsz, stb.Torie [ 2011-06-15 15:46 ]

Én nagyon kiváncsi lennék az összes jövendölésre. Mondjuk csinálhatnál egy online naptárt, amibe feljegyeznéd, hogy mikor mi fog történni.László [ 2011-06-13 18:23 ]

Üdv!
Miér tnem írsz le minden jövendölést, amit megfejtettél? Pl.: ez a Darton-os sem volt... sztem sokan örülnének, ha igazak ha nem.Krys [ 2011-06-07 21:02 ]

Kedves Csaba!

Ha olvasta Nostradamus próféciáit akkor tudja, hogy nagyon sok anagrammát "hagyott" ránk, melyeket különféle szabályok szerint épített be verseibe!
Pl itt van egy csak magának: DARTON

A versben arra utal a Próféta, hogy egy nagyhatalom látszólag elbukik egy természeti csapás következtében! A DARTON "flotta" összehajtja zászlaját!
Anagrammáról lévén szó: DAR-T-ON= NORAD
A T betű a NORAD zászlajában lévő kardot jelképezi! Barack Obama szül.any.kivonata fönt balra!!!Jani [ 2011-05-26 14:20 ]

Na igen, nem semmi! Engem meggyőzött! Szupi, hogy ezt is egy Magyar ember írta így le! Nagyobb nyilvánosság kellene!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!